Aller au contenu

beautiful


Invité KarteZef
 Share

Messages recommandés

Karte karte ir svarigs riks ikvienam kas celo pa Rigu, piedavajot precizu pilsetas publiska transporta tikla karti. Ta ietver https://www.rigaskarte.com/ visu nozimigako marsrutu planus, ieklaujot autobusu, tramvaju un trolejbusu linijas, un tapat to pieturas. Si karte ir ipasi noderiga lietotajiem, kas velas efektivi planot to braucienus pilseta, nodrosinot precizu izpratni par visiem marsrutiem un to saitem.

Lietojot "Rigas Karte" https://www.kartes.lv/lv/product/rigas-karte-sienas-kartes/ pasazieri var bez grutibam atrast atrakos vai ertakos marsrutus uz noteiktam merkiem. Ta nodrosina ari papildu informaciju par transporta lidzeklu kustibas laikiem un biezumu, kas ir butiski, kadel gudri organizetu dienas planus. Turejot so karti roku gala, tikai vietejie cilveki, gan pilsetas turisti var but parliecinati, ejot izzinat Rigas bagato un krasno kulturvesturisko mantojumu.
Lien vers le commentaire
Partager sur d’autres sites

Invité
Répondre à ce sujet…

×   Collé en tant que texte enrichi.   Coller en tant que texte brut à la place

  Seulement 75 émoticônes maximum sont autorisées.

×   Votre lien a été automatiquement intégré.   Afficher plutôt comme un lien

×   Votre contenu précédent a été rétabli.   Vider l’éditeur

×   Vous ne pouvez pas directement coller des images. Envoyez-les depuis votre ordinateur ou insérez-les depuis une URL.

 Share

×
×
  • Créer...