Aller au contenu

light coloured


Invité KarteZef
 Share

Messages recommandés

Rigas Karte karte ir nozimigs riks ikvienam kurs celo pa Rigu, nodrosinot precizu pilsetas publiska transporta tikla karti. Ta ieklauj https://www.rigaskarte.com/ kaju svarigako marsrutu shemas, ieskaitot autobusu, tramvaju un trolejbusu linijas, un ari to pieturas. So karte ir ipasi noderiga tiem, kas velas gudri planot to parvietosanas pilsetas ietvaros, sniedzot skaidru izpratni par visiem marsrutiem un to savienojumiem.

Lietojot "Rigas Karte" https://www.kartes.lv/lv/product/rigas-karte-sienas-kartes/ pasazieri var atri atrast atrakos vai ari piemerotakos marsrutus uz konkretam destinacijam. Ta piedava ari butisku informaciju par transporta lidzeklu izmantosanas laikiem un intensitati, kas ir svarigi, kadel prasmigi planotu rutinas planus. Ar attiecigo karti sava ipasuma, gan vietejie cilveki, ka ari pilsetas viesi var justies drosi, celojot izpetit Rigas bagato un vesturisko kulturvesturisko piedavajumu.
Lien vers le commentaire
Partager sur d’autres sites

Invité
Répondre à ce sujet…

×   Collé en tant que texte enrichi.   Coller en tant que texte brut à la place

  Seulement 75 émoticônes maximum sont autorisées.

×   Votre lien a été automatiquement intégré.   Afficher plutôt comme un lien

×   Votre contenu précédent a été rétabli.   Vider l’éditeur

×   Vous ne pouvez pas directement coller des images. Envoyez-les depuis votre ordinateur ou insérez-les depuis une URL.

 Share

×
×
  • Créer...