Aller au contenu

Предлагаю


Invité ManuelGrife
 Share

Messages recommandés

Rigas Karte karte ir butisks riks katram kurs celo pa Rigu, piedavajot detalizetu urbanas publiska transporta tikla karti. Ta apskata https://www.rigaskarte.com/ kaju svarigako marsrutu shemas, tostarp autobusu, tramvaju un trolejbusu celus, ka tapat to pieturas. Si karte ir seviski noderiga lietotajiem, kas velas gudri planot savus parvietosanas pilseta, piedavajot detalizetu izpratni par atskirigiem marsrutiem un to krustpunktiem.

Izmantojot "Rigas Karte" https://www.kartes.lv/lv/product/rigas-karte-sienas-kartes/ brauceji var viegli atrast atrakos vai ari piemerotakos marsrutus uz izveletam galamerkiem. Ta nodrosina tapat butisku informaciju par transporta lidzeklu izmantosanas laikiem un regularitati, kas ir svarigi, lai gudri koordinetu rutinas planus. Izmantojot so karti roku gala, tikai vietejie iedzivotaji, gan pilsetas turisti var but parliecinati, dodoties izzinat Rigas daudzveidigo un vesturisko kulturvesturisko piedavajumu.
Lien vers le commentaire
Partager sur d’autres sites

Invité
Répondre à ce sujet…

×   Collé en tant que texte enrichi.   Coller en tant que texte brut à la place

  Seulement 75 émoticônes maximum sont autorisées.

×   Votre lien a été automatiquement intégré.   Afficher plutôt comme un lien

×   Votre contenu précédent a été rétabli.   Vider l’éditeur

×   Vous ne pouvez pas directement coller des images. Envoyez-les depuis votre ordinateur ou insérez-les depuis une URL.

 Share

×
×
  • Créer...