Aller au contenu

pink


Invité KarteZef
 Share

Messages recommandés

Rigas Karte karte ir nozimigs riks katram kurs celo pa Rigu, piedavajot detalizetu pilsetas sabiedriska transporta tikla karti. Ta ieklauj https://www.rigaskarte.com/ kaju galveno marsrutu planus, tostarp autobusu, tramvaju un trolejbusu linijas, ka ari to pieturas. Si karte ir seviski noderiga tiem, kas velas efektivi planot to parvietosanas pilsetas ietvaros, piedavajot detalizetu izpratni par atskirigiem marsrutiem un to krustpunktiem.

Lietojot "Rigas Karti" https://www.kartes.lv/lv/product/rigas-karte-sienas-kartes/ brauceji var bez grutibam atrast atrakos vai piemerotakos marsrutus uz konkretam galamerkiem. Ta piedava tapat svarigu informaciju par publiska transporta kustibas laikiem un intensitati, kura ir nozimigi, lai efektivi koordinetu rutinas planus. Turejot so karti sava ipasuma, tikai vietejie cilveki, ka ari pilsetas viesi var but parliecinati, ejot izzinat Rigas daudzveidigo un krasno kulturvesturisko mantojumu.
Lien vers le commentaire
Partager sur d’autres sites

Invité
Répondre à ce sujet…

×   Collé en tant que texte enrichi.   Coller en tant que texte brut à la place

  Seulement 75 émoticônes maximum sont autorisées.

×   Votre lien a été automatiquement intégré.   Afficher plutôt comme un lien

×   Votre contenu précédent a été rétabli.   Vider l’éditeur

×   Vous ne pouvez pas directement coller des images. Envoyez-les depuis votre ordinateur ou insérez-les depuis une URL.

 Share

×
×
  • Créer...